Proef- of testlicentie Quayn aanvragen

Het is mogelijk om Quayn voor aanschaf eerst eens rustig uit te proberen. Hiervoor hebben wij voor elke klant een eigen testruimte beschikbaar, met daarin voorbeelddocenten, -cursisten en -itembanken. U kunt daar met een paar collega's eens rondneuzen en wat uitproberen.

Een proef- testlicentie kunt u aanvragen via dit [ contactformulier ] en als u daarbij direct een offerte wilt aanvragen,
via dit [ aanvraagformulier ]

Voorwaarden voor gebruik van een proef- of testlicentie:

PROEFLICENTIE

 • Een proeflicentie is mogelijk voor maximaal één maand. Tijdens deze maand mag u er zelf mee aan het werk gaan en kleinschalig met collega's Quayn bekijken en wat uitproberen. Daarna wordt contact opgenomen en gekeken of er een testlicentie gewenst is of een volledige licentie kan worden afgesloten. Zo niet, dan wordt het account ontmanteld. De proeflicentie is bedoeld om op kleine schaal Quayn uit te proberen, niet voor het daadwerkelijk afnemen van meerdere toetsen binnen meerdere groepen.
  Kosten: gratis.

TESTLICENTIE

 • Een testlicentie is mogelijk voor maximaal vier maanden en hierbij kunt u daadwerkelijk gaan toetsen of examineren. We vragen hiervoor Euro 0,50 per gebruiker [excl. btw].Tegen dit kleine bedrag per gebruiker, kunt u een voorlopige licentie afsluiten en daarmee daadwerkelijk met groepen in de praktijk gaan testen. Hierbij wordt een contract opgesteld en door u getekend. Na afloop bepaalt u of u verder wilt. Dan wordt er een definitief contract opgesteld.
  Kosten: Euro 0,50/gebruiker/4 maanden/excl. btw.
   
 • De aanvrager bepaalt wat de naam wordt van het subdomein binnen de Quayn-domein. Voorbeeld: subdomein.quayn.eu
   
 • Het is mogelijk, na afloop van de testperiode, het aangevraagde subdomein mee te nemen binnen het uiteindelijke account. Hierbij wordt de testomgeving volledig opgeschoond. Plaats hier dan ook alleen testtoetsen en ga niet al uw bestaande toetsen hier al uploaden.