Over ons

Ruim 20 jaar ervaring in digitale toetssystemen

Quayn is ontwikkeld door De Rode Planeet B.V., ook wel bekend van WinToets. In het voortgezet onderwijs is Quayn dé standaard voor digitale toetsing. Hiermee ondersteunen we onderwijsteams bij het vereenvoudigen van het toetsproces.

Methode-content en eigen unieke content

Veel uitgeverijen leveren ons methodetoetsen die je digitaal via Quayn in kunt zetten. Daarnaast kun je eenvoudig eigen toetsen toevoegen aan het platform. Inmiddels zijn er door alle Quayn-gebruikers samen miljoenen items ontwikkeld, veelal te vinden bij vakcommunities, Wikiwijs en vakverenigingen. De Quayn-toetsen zijn af te nemen binnen bekende elektronische leeromgevingen zoals Magister en ItsLearning.

Quayn & Sanoma Learning

Quayn is onderdeel van Sanoma Learning, de organisatie die in heel Europa oplossingen biedt gericht op goed, effectief en gemotiveerd leren. In Culemborg deelt Quayn het pand met Bureau ICE, de specialist op het gebied van methode-onafhankelijke toetsing. Zo kunnen twee toetsexperts elkaar versterken en onderwijsteams ondersteunen bij al hun wensen op toetsvlak.