Over ons

20 jaar ervaring in digitale toetssystemen

Quayn wordt geheel in Nederland ontwikkeld door De Rode Planeet B.V. (makers van onder meer WinToets) en is gevestigd in Culemborg.

In het voortgezet onderwijs is Quayn dé standaard voor toetsing. Vrijwel alle uitgeverijen leveren toetsen aan in ons WT XML-formaat. Er zijn miljoenen items in omloop voor Quayn, veelal te vinden bij vakcommunities, Wikiwijs en vakverenigingen. Onze toetsen zijn af te nemen binnen alle bekende elektronische leeromgevingen zoals Magister en ItsLearning.

Quayn & Iddink Group

Sinds 2014 is Quayn onderdeel van Iddink Group. Iddink Group behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen en docenten gebruik van onze diensten.

Als strategisch partner bieden wij een pakket van ondersteunende diensten aan onderwijsorganisaties in Nederland: van het leveren van boeken en digitale leeromgevingen tot de gehele administratieve ondersteuning van leerling-gerelateerde zaken. Iddink Group heeft hiermee een unieke positie in de onderwijsmarkt.

Werken bij

Voor de verschillende onderdelen van de Iddink Group zijn wij regelmatig opzoek naar nieuw talent. Iddink Group biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Meer weten?