Over ons

Ruim 20 jaar ervaring in digitale toetssystemen

In het voortgezet onderwijs is Quayn dé standaard voor digitale toetsing. Hiermee ondersteunen we onderwijsteams bij de behoefte om de regie te hebben over de samenstelling van hun toetsen. Daarnaast helpt Quayn bij het vereenvoudigen van het toetsproces.

Methodetoetsen en eigen toetsen

Veel uitgeverijen leveren ons methodetoetsen die je digitaal via Quayn in kunt zetten. Daarnaast kun je eenvoudig eigen toetsen en toetsopgaven toevoegen aan het platform. Inmiddels zijn er door alle Quayn-gebruikers samen miljoenen toetsopgaven ontwikkeld, veelal te vinden bij vakcommunities, Wikiwijs en vakverenigingen. De Quayn-toetsen zijn af te nemen binnen bekende elektronische leeromgevingen zoals Magister en ItsLearning.

Quayn is een merk van Bureau ICE

Ruim 30 jaar geleden begon Bureau ICE met de ontwikkeling van toetsen voor het staatsexamen Nederlands als tweede taal (NT2). Inmiddels gebruiken duizenden scholen in het basisonderwijs de IEP Eindtoets en het IEP Leerlingvolgsysteem. In het voortgezet onderwijs zijn we bekend van het JIJ! Leerlingvolgsysteem en de trainings- en adviestrajecten op maat. Het mbo maakt gebruik van de TOA toetsen, examens en trainingen. Quayn is sinds begin 2022 onderdeel van Bureau ICE, waardoor we met onze gezamenlijke expertise scholen nog beter kunnen helpen om doelgericht en kwalitatief te toetsen en te evalueren.